*** www.kadinaozgu.com ***

25 Temmuz 2011 Pazartesi

3 Günde 3 kilo verip Forma Girme Diyet

Artık yaz ayları geldi ve sizin belirli bir kilo vermeniz gerekiyor. Hatta birkaç haftalık az zamanınız kaldı, tatile çıkmak için… Belirli bir kilo vermek istiyorsanız işte sizlere çözüm: 3 günde 3 kilo verdiren diyet.
İnanılması zor olsa da bir gerçek olan bu diyeti 3 gün boyunca gerçekleştirmeniz doğrultusunda tam tamına 3 kilo verebileceksiniz. Sizlere hemen 3 günlük diyet programını sunalım;
1-Gün:
Zayıflatıcı ve yaz aylarında ferahlatıcı özelliği olan yeşil elma kompostosu içiniz. Daha sonrasında öğleden başlayıp geceye kadar acıktığınızda lahana çorbası içiniz. Hem zayıflatıcı hem de çeşitli kansere karşı kesin çözümdür. Bunun yanı sıra gün içerisinde ılık olabilecek şekilde sıvılarda alınabilir. Buna örnek olarak yeşil çayı verebiliriz.
2-Gün:
Bugün menülerde genelde çiğ bir şeyler yemeye özen göstereceğiz. Sabah kalktığımızda 2 adet yeşil elma ile 2 adet salatalık uygun olacaktır. Rokalı bir bol yeşilliği olan salata öğlen menüsü için en uygunu olacaktır. Bu salatada kesinlikle domates kullanmayınız. 6 kaşık kadar yağsız yoğurt tüketebilirsiniz.
Gün boyu her 2 saatte bir tüketebileceğiniz birer yeşil elma ve salatalık bulunmaktadır. Son olarak akşamleyin de 2-3 kaşık yağsız yoğurt ve yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak yeterlidir. Yatmadan önce de bir yeşil elma tüketilmesi uygun olacaktır.
3-Gün:
Yarım yağlı büyük bir bardağa süt ile yanında 3 cevir içi yiyebiliriz. Aralarda yeşil elma tercih edilmelidir. Zeytin yağ ile az haşlanmış olan kabak iyi olacaktır. 6 kaşık kadar yağsız yoğurt ve akşam da yeşil sebze olarak soğan ve sarımsakla pişirilmiş olmak şartıyla bir ıspanak, taze fasülye tüketilebilir. Yatmadan önce de birkaç tane kivi yeterli olacaktır.

KAYNAK : www.kadinaozgu.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder